Wilt u een evenement aanmelden? Dat kan via dit formulier

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Bharatanatyam masterclass Janaki Rangarajan (Den Haag)

9 maart 2019 - 14 maart 2019

€130

Met haar gracieuze bewegingen, onbetwiste techniek en subtiele expressie hoort Janaki Rangarajan bij de huidige generatie toonaangevende dansers uit India. In maart 2019 bezoekt Janaki Den Haag en geeft ze een intensieve masterclass voor gevorderde Bharata Natyam dansers. Verdieping en intensieve training op niveau is het uitgangspunt. Een inspiratie voor de toplaag Bharata Natyam dansers uit Nederland.

Item inclusief muziek
Naast nieuw dansmateriaal en de techniek ligt de focus ook op het verkennen van o.a. de ragam en talam inherent aan het stuk. De Day Intensive in het Korzo theater op 9 maart a.s. is een eveneens onderdeel. In de Day Intensive komt danstechniek aan bod dat tijdens de masterclass van WereldDansWerkPlaats wordt toegepast in een item met zowel nritta als abhinaya. In connectie met Internationale Vrouwendag staan we stil bij de kracht van de vrouw en passen we we dit toe in o.a. de basisprincipes van karanas.

Training en optreden
Na de vierdaagse masterclass kunnen de dansers de aangeleerde choreografie op niveau verder door te trainen in WereldDansWerkPlaats. Vervolgens krijgt de groep de mogelijkheid om dit stuk te presenteren aan publiek tijdens minimaal twee dansfestivals in Den Haag.

Voor wie?
De masterclass is geschikt voor gevorderde Bharata Natyam dansers, minimaal zeven tot tien jaar ervaring. Je hebt als deelnemer bij voorkeur Arangetram afgelegd. Bij vragen neem contact op met Jolanda Boejharat via jolanda@werelddanswerkplaats.nl

Datum & tijden

9 maart 2019
10.00 – 13.00 uur
14.00 – 17.00 uur
Korzo theater, Prinsestraat 42, Den Haag.

11, 12, 13 & 14 maart 2019
19.00 – 22.00 uur.
Theater De Nieuwe Regentes, Weimarstraat 63, Den Haag.

Deelnemerskosten
€ 130,-

Organisator

Werelddanswerkplaats
E-mail:
wdwp@monsoonfoundation.nl
Website:
http://monsoonfoundation.nl/danswerkplaats/